Upcoming LaunchStay updated with our newsletter

Betalen - gemakkelijk en betrouwbaar

Betalen met creditcard:

Wij accepteren de volgende creditcards:

MasterCard    VISA    Diners Club & Discover

Je kaartgegevens zijn tijdens het betaalproces voortdurend beschermd tegen ongeoorloofde toegang en manipulatie, door onze beveiligingssoftware met de SSL-codering. Bedragen van retourzendingen worden teruggestort op de creditcard waarmee je ook je bestelling betaald hebt. Als je met creditcard betaald wordt het bedrag van je creditcard gedebiteerd op het moment dat wij de bestelling hebben verzonden.

Betalen via PayPal:

Bij EDITED kan je ook gemakkelijk en veilig met PayPal betalen. Jouw voordelen: 1. Je bank- of creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen, 2. Je betaalt gemakkelijk met maar een paar drukken op de knop, 3. Jouw PayPal betalingen worden meteen verwerkt. Wanneer je nog geen PayPal-account hebt, kun je er een openen en dan de betaling voltooiien. Terugbetalingen uit retourzendingen worden gedaan via de betaalmethode die je gebruikt hebt bij het bestellen.

Betalen via iDEAL:

Wanneer je betalen kiest via iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de door jou gekozen bank. Hier kan je zonder voorafgaande registratie eenvoudig, veilig en zeker betalen. Je bestelling wordt dankzij de directe overschrijvingsbevestiging gelijk verwerkt en we sturen je meteen een bevestigingsmail. Wanneer je iets retour stuurt wordt het bedrag terug op je rekening gestort.

Kortingscode:

Vul je kortingscode in in de laatste stap van je bestelling, en je totaal bedrag wordt gelijk aangepast!

Valuta:

Betalingen worden alleen in Euro (EUR) geaccepteerd.

Verdere informatie kan je vinden in onze FAQ en in de algemene voorwaarden.Hoe kan ik met Klarna achteraf betalen?

Kan ik achteraf betalen met Klarna?

Bij ons kun je meestal achteraf betalen, als dat niet lukt kan dat verschillende redenen hebben. Onze provider Klarna bepaalt deze voorwaarden. Voor meer informatie kan je kijken op: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nl_be/invoice?credit_time=14

Wat is de betalingstermijn van mijn rekening bij Klarna?

Je krijgt 14 dagen de tijd om de rekening te betalen.

Hoe kan ik mijn openstaande rekening betalen via Klarna?

De handigste en eenvoudigste manier om je aankoop te betalen is door in te loggen in de Klarna App of op de website van Klarna https://www.klarna.com/nl

Wil je betalen via een bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. De betalingsgegevens vind je in de app en in de e-mail die je hebt ontvangen met het betaaloverzicht. Als je de betalingsomschrijving van de rekening vermeldt in het mededelingenveld, kun je er zeker van zijn dat de betaling gekoppeld wordt aan de juiste rekening. Betaal elke rekening apart met de bijbehorende betalingsomschrijving zodat je betaling aan de juiste rekening gekoppeld kan worden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Klarna: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

Waarom kan ik niet achteraf betalen met Klarna?

Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check kijken we naar drie factoren, namelijk: je betalingsgeschiedenis bij ons, het bedrag, en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden.

Als het niet lukt om achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

Gratis verzending · 100 dagen retourrecht · Gratis retour

Vragen? Problemen? Bel ons!
0800 02 21 571*

*Gratis voor alle Nederlandse nummers. Elke dag van 8:00 - 22:00. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.

Nederland
Naar de desktop versie

Shopping bag (0)

Je hebt nog geen artikelen in je shopping bag.
Shop onze New Arrivals of log in om jouw shopping bag te bekijken.

Gratis verzending · 100 dagen retourrecht · Gratis retour