Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van EDITED!

Het is voor ons erg belangrijk dat je zo makkelijk mogelijk bij ons kunt shoppen. Daarbij hoort naast een leuk en up-to-date assortiment ook de perfecte support van de klantenservice. Op de volgende pagina's kan je meer informatie vinden over: Betaalmethodes, Bestelling en bezorging, Retourneren & Veelgestelde vragen, speciaal voor jou samengevat. Kom je met deze informatie niet verder?

Bel ons!

Onze gratis hotline kan je bereiken via 0800 / 02 29 967* (ma t/m vrij 8:00 - 22:00, weekend & feestdagen 9:00 - 20:00).

*(Gratis voor alle vaste en mobiele telefoonnummers, ma t/m vrij 8:00 - 22:00, weekend & feestdagen 9:00 - 20:00. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.)

Stuur ons een e-mail!

Wij ontvangen graag je email! Stuur je mail aan service@edited.nl en wij sturen je binnen 24uur een antwoord.


Tips & Tricks

De juiste pasvorm is natuurlijk heel belangrijk - Neem een kijkje in onze maattabel om te zien welke maat het beste bij jou past.

Onze mode experts hebben ook nog een paar handige onderhoudsinstructies voor jou samengesteld, zodat je zo lang mogelijk van je favoriete items kunt genieten.

Jij wilt onze vacatures bekijken of wilt meer over EDITED weten? Kijk dan eens op onze company page of Facebook. We kijken ernaar uit je te zien!

Het EDITED team

Gratis verzending

100 dagen bedenktijd

Met factuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang een
10% welkomwaardebon*:

*Door je aan te melden, ontvang je als eerste exclusieve kortingen en informatie per email over al onze promoties en de laatste trends. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven. Hier vind je meer informatie hier .

*Er geldt een minimum bestedingsbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven. Indien het minimum bestedingsbedrag van een bestelling niet wordt bereikt vanwege een retourzending en/of annulering, vervalt de waarde van de voucher. Een proportioneel krediet is niet mogelijk. Er kan slechts één vouchercode per bestelling worden ingewisseld. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardebonnen. Contante betaling is niet mogelijk. De waardebon kan alleen worden ingewisseld in de online winkel van Edited.