Colofon

EDITED is een merk van

ABOUT YOU AG & Co. KG

Domstrasse 10

20095 Hamburg

Duitsland

Handelsregister

wettelijk vertegenwoordigd door:

ABOUT YOU Verwaltungs AG
Registratiekantoor: Amtsgericht Hamburg
Handelsregister nr.: HRB 168438

Management Board

Sebastian Betz, Tarek Müller, Hannes Wiese

BTW-nummer

NL826472606B01

Zahlungsarten

Dinersclub
Discover
EC Lastschrift
Klarna
Mastercard
PayPal
Ratepay
Visa

Wir versenden mit

DHL
Hermes

Klantenservice

Telefoon: 0800 / 02 21 571*

*Gratis voor alle Nederlandse nummers. ma t/m vrij 8:00 - 22:00, weekend & feestdagen 9:00 - 20:00. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.

Persaanvragen

Social Media

U kunt ons ook hier vinden:

Online-Streitbeilegung

Die EU-Kommission bietet die Möglichkeit zur Online-Streitbeilegung auf einer von ihr betriebenen Online-Plattform. Diese Plattform ist über den externen Link https://ec.europa.eu/consumers/odr/ zu erreichen.

Zu einer Teilnahme an einem Schlichtungsverfahren sind wir nicht verpflichtet und können die Teilnahme an einem solchen Verfahren leider auch nicht anbieten.

Gratis verzending

100 dagen bedenktijd

Met factuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang een
10% welkomwaardebon*:

*Door je aan te melden, ontvang je als eerste exclusieve kortingen en informatie per email over al onze promoties en de laatste trends. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven. Hier vind je meer informatie hier .

*Er geldt een minimum bestedingsbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven. Indien het minimum bestedingsbedrag van een bestelling niet wordt bereikt vanwege een retourzending en/of annulering, vervalt de waarde van de voucher. Een proportioneel krediet is niet mogelijk. Er kan slechts één vouchercode per bestelling worden ingewisseld. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardebonnen. Contante betaling is niet mogelijk. De waardebon kan alleen worden ingewisseld in de online winkel van Edited.